Analýza propojištění občanů České republiky a návrh nové strategie obchodu pojišťovny - Syrvatková, Radka; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hrubý, Michal (2013)
Má diplomová práce se skládá ze čtyř hlavních částí - úvodu, teoreticko-metodologické části, praktické části a závěru. Úvod se zaměřuje na důvod výběru tématu, základní problematiku, cíle mé práce a metody, které k dosažení cílů povedou. První, teoreticko-metodologická část se věnuje teorii v pojišťovnictví, vymezuje základní pojmy, jako je riziko, pojištění nebo pojišťovnictví a uvádí do situace na pojistném trhu jak u nás tak ve světě. Druhá, praktická část se zabývá samotnou analýzou propojištěnosti občanů České republiky, shrnuje výsledky dotazníkového šetření a pomáhá k navržení strategie obchodu pojišťovny. V závěru provedu shrnutí poznatků a vyvození důsledků
Vedoucí práce: Martin Musil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: pojišťovnictví; sociologický výzkum; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; insurance; sociological research; master's theses