Správy daní v ČR a ve vyspělých zemích - Vatrtová, Monika (2013)
Diplomová práce pojednává o správě daní v České republice a správě daní v ostatních vyspělých státech OECD. Obsahem je analýza vybraných indikátorů a jejich srovnání mezi vybranými státy. Cílem práce je konečné vyhodnocení těchto ukazatelů s ohledem na efektivnost fungování daňových správ.