Správy daní v ČR a ve vyspělých zemích - Vatrtová, Monika; Vítek, Leoš, 1970-; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce pojednává o správě daní v České republice a správě daní v ostatních vyspělých státech OECD. Obsahem je analýza vybraných indikátorů a jejich srovnání mezi vybranými státy. Cílem práce je konečné vyhodnocení těchto ukazatelů s ohledem na efektivnost fungování daňových správ.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses