Analýza systému odměňování a motivace pracovníků ve vybrané organizaci - Musilová, Gabriela (2013)
Diplomová práce se zabývá analýzou systému odměňování a motivace ve vybraném podniku. V teoretické části jsou uvedeny základní pojmy z oblasti odměňování a motivování pracovníků. V praktické části je analyzován systém odměňování ve fiktivní společnosti GWM, s.r.o. ve vazbě na motivaci zaměstnanců. Výsledky provedeného dotazníkového šetření jsou podkladem pro vytvoření konkrétních návrhů a opatření ke zlepšení a zefektivnění systému odměňování a motivace