Analýza systému odměňování a motivace pracovníků ve vybrané organizaci - Musilová, Gabriela; Vinšová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hrbková, Jana (2013)
Diplomová práce se zabývá analýzou systému odměňování a motivace ve vybraném podniku. V teoretické části jsou uvedeny základní pojmy z oblasti odměňování a motivování pracovníků. V praktické části je analyzován systém odměňování ve fiktivní společnosti GWM, s.r.o. ve vazbě na motivaci zaměstnanců. Výsledky provedeného dotazníkového šetření jsou podkladem pro vytvoření konkrétních návrhů a opatření ke zlepšení a zefektivnění systému odměňování a motivace
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: personální management; odměňování; motivace; zaměstnanecké výhody; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personnel management; compensation; motivation (psychology); employee fringe benefits; master's theses