Marketingová strategie Škoda Auto a.s. - Škoda, Ondřej (2012)
Cílem diplomové práce je vytvořit marketingovou strategii pro společnost Škoda Auto a.s. zaměřenou na ženy. Práce kombinuje teoretický a praktický přístup ke stanovení správné marketingové strategie. V první části jsou rozpracovány teoretické části marketingového plánu jako je stručným přehled, situační analýza a SWOT analýza, dále navazuje část věnující se automobilovému průmyslu, ve které je popsán současný stav automobilového průmyslu v České repulbice, ale také zbylé části světa. V poslední části je popsán marketingový výzkum, který byl základem pro správné vytvoření marketingové strategie zaměřené na ženy.