Marketingová strategie Škoda Auto a.s. - Škoda, Ondřej; Král, Petr, 1979-; Richter, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem diplomové práce je vytvořit marketingovou strategii pro společnost Škoda Auto a.s. zaměřenou na ženy. Práce kombinuje teoretický a praktický přístup ke stanovení správné marketingové strategie. V první části jsou rozpracovány teoretické části marketingového plánu jako je stručným přehled, situační analýza a SWOT analýza, dále navazuje část věnující se automobilovému průmyslu, ve které je popsán současný stav automobilového průmyslu v České repulbice, ale také zbylé části světa. V poslední části je popsán marketingový výzkum, který byl základem pro správné vytvoření marketingové strategie zaměřené na ženy.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses