Správa a řízení florbalových klubů v České republice - Linhart, Jan (2014)
Diplomová práce na téma Správa a řízení florbalových klubů v České republice analyzuje a zkoumá jednotlivé aspekty správy a řízení na vybraných klubech. V teoretické části je popsána forma řízení sportovní organizace, včetně vymezených funkcí a hlavních řídících činností. Praktická část se zaměřuje na analýzu a identifikaci správy a řízení zkoumaného vzorku klubů. Výsledky analýzy jsou shrnuty do jednotné formy řízení florbalového klubu