Správa a řízení florbalových klubů v České republice - Linhart, Jan; Král, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Holický, Jiří (2014)
Diplomová práce na téma Správa a řízení florbalových klubů v České republice analyzuje a zkoumá jednotlivé aspekty správy a řízení na vybraných klubech. V teoretické části je popsána forma řízení sportovní organizace, včetně vymezených funkcí a hlavních řídících činností. Praktická část se zaměřuje na analýzu a identifikaci správy a řízení zkoumaného vzorku klubů. Výsledky analýzy jsou shrnuty do jednotné formy řízení florbalového klubu
Vedoucí práce: Pavel Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: sportovní management; sportovní organizace; florbal; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; sports management; sports organization; floorball; master's theses