Hodnocení e-služeb veřejné správy - Moudrý, Jiří (2012)
Práce se soustředí na problematiku českého e-Governmentu, konkrétně na oblast justice. Jejím cílem je navrhnout metodiku měření úspěšnosti dvou připravovaných projektů -- elektronické sbírky a elektronické legislativy. Vychází ze strategických dokumentů týkajících se e-Governmentu. Analyzuje a hodnotí stav projektů na základě výročních zpráv. Popisuje oba připravované projekty a dává je do souvislosti s právním systémem ČR a existujícími komerčními právními informačními systémy. Na závěr ze získaných poznatků navrhuje metodiku měření úspěšnosti.