Hodnocení e-služeb veřejné správy - Moudrý, Jiří; Voříšek, Jiří, 1950-; Ješuta, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Práce se soustředí na problematiku českého e-Governmentu, konkrétně na oblast justice. Jejím cílem je navrhnout metodiku měření úspěšnosti dvou připravovaných projektů -- elektronické sbírky a elektronické legislativy. Vychází ze strategických dokumentů týkajících se e-Governmentu. Analyzuje a hodnotí stav projektů na základě výročních zpráv. Popisuje oba připravované projekty a dává je do souvislosti s právním systémem ČR a existujícími komerčními právními informačními systémy. Na závěr ze získaných poznatků navrhuje metodiku měření úspěšnosti.
Vedoucí práce: Jiří Voříšek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses