Investiční možnosti obyvatel v ČR - Houska, Zbyněk (2013)
Cílem mé diplomové práce je popsat fungování kapitálových trhů v ČR a investiční možnosti, které tyto trhy obyvatelům ČR nabízejí. V jednotlivých kapitolách popíši i možná rizika, která investiční instrumenty doprovází, a doporučím, jaký postoj vzhledem ke zjištěným datům k jednotlivým investicím zaujmout. V závěru práce seznámím čtenáře s postoji českých domácností k investicím i k zadlužování a doporučím, jaká investiční portfolia by měly zaujmout, aby si zajistily bezproblémové fungování