Investiční možnosti obyvatel v ČR - Houska, Zbyněk; Bartošová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Bína, Vladislav, 1979- (2013)
Cílem mé diplomové práce je popsat fungování kapitálových trhů v ČR a investiční možnosti, které tyto trhy obyvatelům ČR nabízejí. V jednotlivých kapitolách popíši i možná rizika, která investiční instrumenty doprovází, a doporučím, jaký postoj vzhledem ke zjištěným datům k jednotlivým investicím zaujmout. V závěru práce seznámím čtenáře s postoji českých domácností k investicím i k zadlužování a doporučím, jaká investiční portfolia by měly zaujmout, aby si zajistily bezproblémové fungování
Vedoucí práce: Jitka Bartošová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: investice; riziko (ekonomie); spoření; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; investments; risk (economic theory); saving; master's theses