Proces výběru informačního systému - Krejsa, Jiří; Lorenc, Miroslav, 1974-; Havelka, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce se zabývá procesem výběru informačního systému v podniku. V teoretické části práce je popsán obecný investiční proces a proces výběru dodavatele. Dále jsou rozebrána specifika a odlišnosti procesu výběru informačního systému a doporučovaná metodika veřejné soutěže. Na základě odborné literatury a nalezených nedostatků je navržen optimalizovaný proces výběru informačního systému v podniku. V závěrečné části práce je posuzována využitelnost navrženého procesu ve skutečnosti pomocí srovnání s případovou studií úspěšného výběru informačního systému. Pomocí popsané transformace výběrového řízení v případové studii na navržený proces lze považovat návrh za využitelný v praxi. Aplikace výstupů práce přináší podniku snížení nezbytného úsilí a náročnosti a zvýšení úspěšnosti výběru informačního systému.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses