Analýza míry perioperačních komplikací po hysterektomii - Brychová, Kateřina (2013)
Práce mapuje míru perioperačních komplikací po odstranění dělohy z nemaligních příčin ve dvou různých zdravotnických zařízeních a porovnává je s ukazateli v klasifikačním systému DRG s cílem zjistit, nakolik je tento vhodný k posuzování kvality zdravotní péče ve zdravotnických zařízeních