Analýza míry perioperačních komplikací po hysterektomii - Brychová, Kateřina; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Střítecký, Rudolf, 1946-2018 (2013)
Práce mapuje míru perioperačních komplikací po odstranění dělohy z nemaligních příčin ve dvou různých zdravotnických zařízeních a porovnává je s ukazateli v klasifikačním systému DRG s cílem zjistit, nakolik je tento vhodný k posuzování kvality zdravotní péče ve zdravotnických zařízeních
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: zdravotnický management; management jakosti; gynekologie; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health service management; quality control; gynecology; master's theses