Role přímých zahraničních investic v rozvoji ASEAN-4 - Přibylová, Martina (2013)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit roli přímých zahraničních investic v rozvoji zemí ASEAN-4, tedy Malajsie, Indonésie, Filipín a Thajska, a popsat podmínky jejich přílivu. První kapitola se věnuje teoretickým východiskům rozvoje, jeho faktorům a rozvojovým plánům v zemích ASEAN-4. Druhá kapitola je věnována PZI jako faktoru rozvoje. Poslední kapitola hodnotí dopad PZI na rozvoj.