Role přímých zahraničních investic v rozvoji ASEAN-4 - Přibylová, Martina; Cihelková, Eva, 1952-; Vrňáková, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit roli přímých zahraničních investic v rozvoji zemí ASEAN-4, tedy Malajsie, Indonésie, Filipín a Thajska, a popsat podmínky jejich přílivu. První kapitola se věnuje teoretickým východiskům rozvoje, jeho faktorům a rozvojovým plánům v zemích ASEAN-4. Druhá kapitola je věnována PZI jako faktoru rozvoje. Poslední kapitola hodnotí dopad PZI na rozvoj.
Vedoucí práce: Eva Cihelková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses