Firemní kultura mezinárodní společnosti - Šeredová, Eliška; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Předmětem této diplomové práce je zhodnocení firemní kultury UniCredit Group. Práce se dále zabývá analýzou vlivu italské národní kultury na tuto firemní kulturu. V teoretické části je vymezena firemní kultura, její determinanty, typologie a strategie tvorby při mezinárodní expanzi. Praktická část poté zahrnuje představení společnosti UniCredit Group, vývoj jejího působení na českém trhu a především zhodnocení firemní kultury společnosti. Závěrem práce je analýza italské národní kultury jako jednoho z determinantů firemní kultury UniCredit Group.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses