Vývoj stanovisek Velké Británie, Německa a České republiky k evropské měnové integraci. - Prušák, Vojtěch; Voráček, Emil, 1950-; Maslowski, Nicolas, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce - Vývoj stanovisek Velké Británie, Německa a České republiky k evropské měnové integraci - zkoumá genezi stanovisek výše zmíněných států a hodnotí přínosy i negativa spojené s evropskou měnovou integrací. Práce je koncipována tak, aby vycházela nejen ze zkušeností státu, jenž prosazuje prohlubování integrace, ale také ze zkušeností státu, jenž brzdí prohlubování integrace. Díky syntéze rozdílných postojů a zkušeností je v závěru práce České republice doporučeno začít se připravovat na přijetí společné měny.
Vedoucí práce: Emil Voráček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses