Marketingová komunikace vybraných společností - Kolářová, Jana (2014)
Diplomová práce se zabývá analýzou marketingové komunikace ve zvolených společnostech provozující multikina. Jedná se o společnosti Premiere Cinemas Czech s.r.o a Cinestar s.r.o. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zaměřuje na marketingový mix služeb a především komunikační mix. Praktická část srovnává marketingový mix obou společností, jejich rozdíly u jednotlivých složek a zaměřuje se na nástroje komunikačního mixu, především na nástroje podpory prodeje. Součástí práce je i dotazníkové šetření, které zkoumá, zda respondenti odlišují jednotlivé společnosti, a zda znají a využívají nástroje podpory prodeje multikin. Na základě toho byla navržena některá doporučení.