Marketingová komunikace vybraných společností - Kolářová, Jana; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zabývá analýzou marketingové komunikace ve zvolených společnostech provozující multikina. Jedná se o společnosti Premiere Cinemas Czech s.r.o a Cinestar s.r.o. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zaměřuje na marketingový mix služeb a především komunikační mix. Praktická část srovnává marketingový mix obou společností, jejich rozdíly u jednotlivých složek a zaměřuje se na nástroje komunikačního mixu, především na nástroje podpory prodeje. Součástí práce je i dotazníkové šetření, které zkoumá, zda respondenti odlišují jednotlivé společnosti, a zda znají a využívají nástroje podpory prodeje multikin. Na základě toho byla navržena některá doporučení.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses