Vstup holdingu Agel na zahraniční trhy - Kučera, Dušan; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Daňková, Terezie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce se věnuje společnostem Agel a.s. a Martek Medical a.s., které působí na poli poskytování zdravotnické péče ve střední Evropě. Teoretická část je věnována popisu nákupních operací a charakterizování business-to-business trhu v porovnání s trhem business-to-customer. Praktická část je věnována případové studii vyhledání výrobců materiálu z oboru intervenční radiologie ve Spojených státech amerických. Součástí práce je i oslovení vyhledaných výrobců a sběr jimi poskytnutých informací.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses