Dobrovolnictví v mezinárodní firmě - Tvrz, Pavel; Hubinková, Zuzana, 1971-; Krausová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této diplomové práce je zjistit motivaci zaměstnanců, kteří se přihlásili na dobrovolnické aktivity v rámci dobrovolnického programu podporovaného zaměstnavatelem. Praktická část a výzkum práce se orientuje na konkrétní společnost Hewlett-Packard a dobrovolnický program uvnitř této organizace. Výzkum byl proveden mezi zaměstnanci společnosti Hewlett-Packard. Teoretická číst této práce přiblíží dobrovolnictví, jeho formy, použitou terminologii, různé modely a perspektivy z pohledu odborné literatury. Dobrovolnictví se v této práci zkoumá z pohledu ekonomie, sociálně-psychologického či teorie her. Závěr teoretické části se věnuje struktuře a rozložení dobrovolníků v České republice podle věku, vzdělání či přístupu k náboženství.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: kognitivní informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses