Komparace otevřeného a užšího řízení při zadávání veřejných zakázek - Siřínková, Nela (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá rozborem otevřeného a užšího řízení při zadávání veřejných zakázek. Zadávání veřejných zakázek je upraveno zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Práce je členěna do několika kapitol. Nejprve jsou vymezeny základní pojmy z oblasti veřejných zakázek, poté charakteristika otevřeného a užšího zadávacího řízení. Poslední kapitola obsahuje praktickou analýzu týkající se problematiky snižování odhadované ceny veřejné zakázky v závislosti na počtu podaných nabídek.