Politika rozvojové spolupráce Světové banky - Neumannová, Lucie; Pavlík, Petr, 1957-; Neumann, Pavel, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce se zabývá fungováním a rozvojovou politikou Světové banky. Hlavním cílem je shrnout vývoj strategií Banky v jednotlivých dekádách její existence a zhodnotit vybrané nástroje, jež organizace používá v boji proti chudobě.
Vedoucí práce: Petr Pavlík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses