Marketingová strategie studentských průkazů ISIC v ČR a Kanadě - Böhm, Tomáš (2013)
Práce se zabývá světem průkazů ISIC a jejich fungování ve dvou různých státech. Autor využívá svých zkušeností ze svého působení na českém a kanadském trhu, a proto přináší na problematiku unikátní pohled, podpořený svou zkušeností. V praktické části pak předkládá návrh strategie pro zavedení průkazů ISIC na kanadském trhu. Čtenáři tak předkládá ucelený prohled na strategii dvou odlišných společností, které však vydávají stejný produkt, který je součástí života čtvrt milionu studentů v ČR.