Marketingové stratégie cestovného ruchu tradičných európskych destinácií - Barošová, Anna (2013)
Témou diplomovej práce je marketingová stratégia tradičných európskych destinácií. Cieľom práce je popísať najvhodnejšiu marketingovú stratégiu pre európskej destinácie, ktoré čelia stále silnejšej konkurencii na trhu medzinárodného cestovného ruchu. V praktickej časti práce je detailne analyzovaná aplikovaná stratégia najnavštevovanejšej európskej destinácie -- Francúzska. Účinok tejto stratégie je zhodnotený na základe vlastného kvalitatívneho dotazníkového výskumu s medzinárodnou účasťou.