Marketingové stratégie cestovného ruchu tradičných európskych destinácií - Barošová, Anna; Abrhám, Josef; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Témou diplomovej práce je marketingová stratégia tradičných európskych destinácií. Cieľom práce je popísať najvhodnejšiu marketingovú stratégiu pre európskej destinácie, ktoré čelia stále silnejšej konkurencii na trhu medzinárodného cestovného ruchu. V praktickej časti práce je detailne analyzovaná aplikovaná stratégia najnavštevovanejšej európskej destinácie -- Francúzska. Účinok tejto stratégie je zhodnotený na základe vlastného kvalitatívneho dotazníkového výskumu s medzinárodnou účasťou.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses