Sportovní centra v České republice - možnosti využití pro cestovní ruch - Kosová, Zuzana; Petrů, Zdenka, 1953-; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem diplomové práce je analýza celkové vybavenosti sportovními centry ve vybrané oblasti České republiky. Pro tuto analýzu bylo zvoleno hlavní město Praha jako jeden z nejvýznamnějších cílů návštěvníků České republiky s rozvinutou sportovní infrastrukturou, která nabízí potenciál pro rozvoj aktivního turismu. Cílem zkoumání nejsou všechna sportovní zařízení situovaná na území Prahy, ale důraz je kladen zejména na taková centra a služby spojené se sportovními aktivitami, které mohou být využity turisty v rámci aktivního i pasivního sportovního cestovního ruchu. Součástí práce je také vlastní dotazníkové šetření, které má za cíl zjistit, jaké jsou obecné tendence v chování lidí ve vztahu k aktivnímu i pasivnímu sportovnímu cestovnímu ruchu a sportovním aktivitám na území Prahy.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses