Monitoring cykloturistiky a vyhodnocení přínosu Labské stezky pro Ústecký kraj - Albínyiová, Eva; Jarolímková, Liběna; Kala, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem diplomové práce je monitorovat a zanalyzovat cykloturistiku na vybraném území České republiky. Práce se zaměřuje na Labskou stezku a její ekonomický přínos pro vybrané území, jímž je Ústecký kraj. Teoretická část diplomové práce seznamuje čtenáře se základními pojmy spojenými s cyklistickou dopravou, financováním a organizací řízení cykloturistiky v ČR. Praktická část analyzuje Labskou stezku jako turistický produkt a následně vyhodnocuje ekonomický přínos z výsledků zjištěných dotazníkovým šetřením s daty získaných ze sčítačů.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses