Podnikatelský plán - Šedivá, Lucie; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Tripes, Stanislav (2014)
Tato práce se věnuje vytvoření podnikatelského plánu pro vybudování nového sportovně relaxačního centra v oblasti města Tábora. Jedná se o popis současné situace na trhu se sportovními a relaxačními službami v tomto městě, dále o zpracování marketingového výzkumu a samotného podnikatelského plánu. Plán obsahuje exekutivní souhrn, představení společnosti, popis produktů a marketingový mix, personální zdroje, operační plán, finanční analýzu, analýzu rizik a závěr práce. Na základě této práce bude rozhodnuto, zda vybudování centra realizovat
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: podnikatelské projekty; marketingový výzkum; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; marketing research; financial analysis; master's theses