Konkurenceschopnost cestovního ruchu v rámci EU - Kytková, Petra; Abrhám, Josef; Brůžková, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem této práce je posoudit konkurenceschopnost cestovního ruchu Evropské unie -- stanovit která hodnocení konkurenceschopnosti jsou adekvátní pro cestovní ruch a jaké postavení v nich zaujímá Evropská unie a její členské státy. Dále je v práci rozebrána politika cestovního ruchu Unie, zmíněny základní dokumenty a nastíněny příležitosti budoucího rozvoje cestovního ruchu a posílení jeho konkurenceschopnosti. Závěrem je analyzován konkrétní projekt, který je příkladem podpory výše zmíněné konkurenceschopnosti.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses