Komunikační strategie produktu Bitters - Shi, Meng Ting; Postler, Milan, 1960-; Mikeš, Jiří, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Předmětem této diplomové práce je "Komunikační strategie produktu Bitters", ve kterém popisuji komunikační aktivity od vstupu produktu na trh, který proběhl v roce 2013. Práce je rozdělena na teoretickou část a praktickou část. V teoretické části se práce věnuji zejména vymezení marketingového a komunikačního mixu s využitím dostupné odborné literatury. V praktické části diplomové práce se věnuji analýze komunikace Bitters, popisu relevantních cílových skupin, hlavnímu sdělení produktu a analýze konkurenčních produktů. Na základě výsledků z dotazníkového šetření i dosavadních aktivit pak navrhuji doporučení pro značku Bitters v oblasti komunikační strategie.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses