Problematika distribuční sítě farmaceutického průmyslu - Novotná, Ivana; Drozen, František; Šípek, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem této diplomové práce je popisně analyzovat proces distribuce léčivých přípravků v České republice a ověřit jeho efektivní fungování. První část práce je zaměřena na definování klíčových pojmů a představení teoretických východisek práce (specifika trhu s léčivými přípravky, historie farmacie, aktuální vývoj a predikce budoucího vývoje trhu s léčivými přípravky). Ve druhé části jsou popsány jednotlivé subjekty, které se účastní distribuční sítě České republiky - výrobce, distributor a lékárna.
Vedoucí práce: František Drozen
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses