Súčasné trendy a rozvoj technológií v stravovacích službách v leteckej doprave - Flamíková, Dominika; Vaško, Martin; Mlejnková, Lena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Hlavným cieľom tejto diplomovej práce je analýza súčasných noviniek a trendov na trhu leteckého cateringu. Práca sa tiež zameriava na najnovšie technológie vyvinuté pre stravovacie služby v leteckej doprave. Dôležitou časťou sú závery vlastného dotazníkového šetrenia, ktorý mal za úlohu zistiť, do akej miery je letecký catering dôležitý pre cestujúcich, a teda aj pre letecký priemysel ako taký.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses