Marketingové projekty na příkladě společnosti Ahold CZ - Yakuba, Alexey; Chylíková, Hana, 1953-; Jakešová, Patricia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zabývá důležitým nástrojem podpory prodeje v maloobchodě - marketingovou komunikaci a marketingovými projekty se zaměřením především na sales promotions aplikované v síti malobchodních prodejen Albert. V práci jsou charakterizována specifika retail marketingu a nákupní chování českých zákazníků. Hlavní část práce se týká analýzy úspěšnosti vybraných marketingových projektů implementováných v prodejnách Albert - analýza jejich rentability, výnosů a nákladů na jejich provozování. V práci jsou dále analyzovány vybrané metody in-store komunikace v prodejnách Albert, proveden výzkum efektů a účinnosti nejobvyklejších sales promotions v místě prodeje a stanovena doporučení pro jejich správnou exekuci.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses