Ocenění společnosti Průmyslová keramika s. r. o. - Králíček, Ivo; Scholleová, Hana, 1964-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této diplomové práce je ocenění společnosti Průmyslová keramika, s. r. o. pomocí výnosové metody diskontovaných peněžních toků ve variantě FCFF k 1. 5. 2014. Práce je členěna do dvou hlavních kapitol. Metodologická část popisuje proces oceňování podniku jako takový a na něj navazuje praktická část s vlastním oceněním zvolené společnosti na základě dat a informací získaných při strategické a finanční analýze. Na základě sestaveného finančního plánu je vypočtena finální hodnota společnosti.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses