Strategický re-branding a repositioning brokerjet Česká spořitelna - Voldřichová, Kamila (2013)
Diplomová práce si klade za cíl zanalyzovat průběh rebrandingu a repositioningu společnosti brokerjet České spořitelny. V teoretické části rozebírá tyto dvě oblasti s důrazem na marketing značky a popis vytváření positioningu. Praktická část začíná představením firmy a jejích produktů, dále seznamuje čtenáře s konkurencí společnosti na trhu v ČR a Rakousku. Klíčovou částí práce jsou poslední kapitoly o popisu průběhu rebrandingu a návrzích repositioningové strategie včetně připravené marketingové kampaně.