Strategický re-branding a repositioning brokerjet Česká spořitelna - Voldřichová, Kamila; Postler, Milan, 1960-; Sadílek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce si klade za cíl zanalyzovat průběh rebrandingu a repositioningu společnosti brokerjet České spořitelny. V teoretické části rozebírá tyto dvě oblasti s důrazem na marketing značky a popis vytváření positioningu. Praktická část začíná představením firmy a jejích produktů, dále seznamuje čtenáře s konkurencí společnosti na trhu v ČR a Rakousku. Klíčovou částí práce jsou poslední kapitoly o popisu průběhu rebrandingu a návrzích repositioningové strategie včetně připravené marketingové kampaně.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses