Judikáty v oblasti účetnictví - Střelcová, Jana (2013)
Diplomová práce se zabývá judikáty a to především Nejvyššího správního soudu. Práce je rozdělena na tři části. První část je věnována judikátům z oblasti oprav chyb minulých let v souvislosti s prekluzívní lhůtou. V druhé části jsou řešeny judikáty týkající se kurzových rozdílů a poslední část se zabývá nejistými závazky, především judikáty z oblasti dohadných položek pasivních.