Judikáty v oblasti účetnictví - Střelcová, Jana; Pelák, Jiří, 1977-; Křížová, Bára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce se zabývá judikáty a to především Nejvyššího správního soudu. Práce je rozdělena na tři části. První část je věnována judikátům z oblasti oprav chyb minulých let v souvislosti s prekluzívní lhůtou. V druhé části jsou řešeny judikáty týkající se kurzových rozdílů a poslední část se zabývá nejistými závazky, především judikáty z oblasti dohadných položek pasivních.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses