Externí strategická analýza a segmentace trhu dámské hygieny v ČR - Musilová, Michaela; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hajdíková, Taťána (2013)
V diplomové práci byla vytvořena externí strategická analýza trhu dámské hygieny v České republice. Daný trh byl popsán a byly definovány faktory, které na něj působí. Následně byly určeny faktory, které trh ovlivňují nejvíce. Spotřebitelky dámské hygieny byly rozděleny na základě sociodemografických a behaviorálních charakteristik do pěti segmentů, které jsou vnitřně homogenní a k sobě navzájem dostatečně heterogenní a je s nimi možné v rámci marketingové strategie jednotlivě pracovat
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: strategický marketing; marketingový management; segmentace trhu; management [obor dipl. práce]; PEST analýza; Porterův model pěti konkurenčních sil; diplomové práce; strategic marketing; marketing management; market segmentation; master's theses