Sdružování obcí - Václavovský, Jan; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pucandlová, Miroslava (2014)
Cílem této práce je analýza vybraných sdružení obcí, zdůvodnění zvolené formy a objasnění příčin vstupu obcí do těchto sdružení. Dále zhodnocení současného stavu sdružení a přínosů plynoucích jeho členům, realizované projekty, případně i některá jejich doporučení směrem k vedení organizace
Vedoucí práce: Jana Krbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: veřejná správa; spolupráce obcí; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public administration; cooperation of municipalities; bachelor's theses