Výroční zpráva neziskové organizace - občanská sdružení - Heřmánková, Klára; Zouhar, Tomáš, 1981-; Hálek, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá občanským sdružením. V teoretické části se zaměřuje na vymezení občanských sdružení a způsobu vedení jejich účetnictví. Popisuje rozdíly mezi jednoduchým a podvojným účetnictvím. V praktické části pojednává o výročních zprávách občanských sdružení a jejich rozdílech.
Vedoucí práce: Tomáš Zouhar
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses