Finanční benchmarking - Barej, Lukáš (2014)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finančního zdraví společnosti BM MOTO, s.r.o. v porovnání s odvětvím - CZ NACE 45.3 na základě Benchmarkingového diagnostického systému finančních indikátorů INFA. Práce je rozdělena do dvou základních částí, konkrétně do teoretické a praktické. Teoretickou část tvoří charakteristika finanční analýzy včetně postupů a metod, které budou později použity v druhé části práce. Praktická část obsahuje podrobný popis společnosti, odvětví a samotnou analýzu. V závěru práce je celkové zhodnocení společnosti a zdůrazněny její silné a slabé stránky včetně návrhů na možná řešení.