Finanční benchmarking - Barej, Lukáš; Neumaierová, Inka, 1960-; Beran, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finančního zdraví společnosti BM MOTO, s.r.o. v porovnání s odvětvím - CZ NACE 45.3 na základě Benchmarkingového diagnostického systému finančních indikátorů INFA. Práce je rozdělena do dvou základních částí, konkrétně do teoretické a praktické. Teoretickou část tvoří charakteristika finanční analýzy včetně postupů a metod, které budou později použity v druhé části práce. Praktická část obsahuje podrobný popis společnosti, odvětví a samotnou analýzu. V závěru práce je celkové zhodnocení společnosti a zdůrazněny její silné a slabé stránky včetně návrhů na možná řešení.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses