Informační etika v malém podniku - Pareja, Erik; Sigmund, Tomáš; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato práce zkoumá informačně etické prostředí malého podniku, především pak principy vztahů mezi zaměstnavatelem a zaměstnanci a mezi podnikem a veřejností. Práce se soustřeďuje především na informační etiku, která se uplatňuje při komunikaci prostřednictvím internetu a při používání výpočetní techniky. Práce odhaluje principy, které mohou v dnešní informační společnosti ovlivňovat a formovat etické rozhodování zaměstnavatele a jeho zaměstnanců. Zároveň se práce zkoumá nové příležitosti, které v dnešní informační společnosti umožňují etické a právní normy porušovat novými způsoby.
Vedoucí práce: Tomáš Sigmund
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses