Návrh a implementace aplikace pro podporu vybraných hlavních procesů v organizaci - Konvalina, Jakub; Smutný, Zdeněk; Vlček, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato bakalářská práce pojednává o návrhu a implementaci systému pro podporu vybraných hlavních a podpůrných procesů v konkrétní organizaci. Společností, pro niž je aplikace tvořena, je projekt PaintBall působící pod křídly občanského sdružení Alternativa II. Náplní práce navrhovaného systému má být převážně činnost náležící pokladním aplikacím spojená s možností zaznamenávat rezervace a s modulem pro evidenci skladových zásob. Hlavním cílem tohoto systému je zautomatizovat a zrychlit vybrané procesy v dané společnosti. Obsah práce je rozdělen do tří částí. V první kapitole je popsán současný stav podniku a rovněž jsou zde analyzovány stávající procesy organizace. Druhá část se pak věnuje návrhu systému z hlediska požadavků pracovníků organizace na funkcionalitu systému a z hlediska hardwarových a softwarových komponent. Třetí část práce se zabývá samotným vývojem a nasazením aplikace včetně všech dalších souvisejících fází tohoto procesu.
Vedoucí práce: Zdeněk Smutný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses