Porovnání časové a úkolové mzdy ve dvou zvolených firmách - Slavíková, Renata; Stejskalová, Irena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Lepeška, Miroslav (2014)
Bakalářská práce popisuje dva vybrané podniky v České Republice. Každá firma má jiný systém odměňování pracovníků. Těžištěm práce je rozbor forem mezd, používaných v České republice a u inkriminovaných firem a jejich porovnání. Práce se také zabývá působením mzdových forem na motivaci zaměstnanců, kolektivní vztahy a spokojenost zaměstnanců s poskytovanými benefity
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: manažerské účetnictví; odměňování; motivace; management [obor bakal. práce]; časová mzda; úkolová mzda; bakalářské práce; managerial accounting; compensation; motivation (psychology); bachelor's theses